Verified Commit 3460747e authored by Frede Hundewadt's avatar Frede Hundewadt

Merge remote-tracking branch 'upstream/master'

# Conflicts:
#	data/preferences.json
#	src/manjaro_hello.py
#	ui/manjaro-hello.glade
parents 3639a6c6 275041e3
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<module type="PYTHON_MODULE" version="4">
<component name="NewModuleRootManager">
<content url="file://$MODULE_DIR$" />
<orderEntry type="inheritedJdk" />
<orderEntry type="sourceFolder" forTests="false" />
</component>
<component name="TestRunnerService">
<option name="PROJECT_TEST_RUNNER" value="Unittests" />
</component>
</module>
\ No newline at end of file
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<project version="4">
<component name="JavaScriptSettings">
<option name="languageLevel" value="ES6" />
</component>
<component name="ProjectRootManager" version="2" project-jdk-name="Python 3.7" project-jdk-type="Python SDK" />
</project>
\ No newline at end of file
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<project version="4">
<component name="ProjectModuleManager">
<modules>
<module fileurl="file://$PROJECT_DIR$/.idea/manjaro-hello.iml" filepath="$PROJECT_DIR$/.idea/manjaro-hello.iml" />
</modules>
</component>
</project>
\ No newline at end of file
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<project version="4">
<component name="VcsDirectoryMappings">
<mapping directory="$PROJECT_DIR$" vcs="Git" />
</component>
</project>
\ No newline at end of file
This diff is collapsed.
<big>Tak for din støtte</big>
Manjaro Linux modtager stor opbakning fra fællesskabet og brugerne, og vi vil gerne takke hver eneste bidragsyder for deres deltagelse. Opbakningen til Manjaro Linux er jævnt stigende og vores distribution bliver, takket være dig, bedre og bedre for hver dag der går.
Manjaro Linux bliver bakket op af et stor brugerfællesskab, og vi vil gerne takke hver eneste bruger for deres bidrag. Opbakningen til Manjaro Linux er jævnt stigende og vores distribution bliver, takket være dig, bedre og bedre for hver dag der går.
Det er let at gøre en forskel. Afhængigt af dine evner kan din tilgængelighed hjælpe Manjaro på en eller flere af følgende måder:
Det er let at gøre en forskel. Afhængigt af dine evner og muligheder kan du hjælpe Manjaro på en eller flere af følgende måder:
<big>Support og promovering</big>
<big>Support og udbredelse</big>
<b>Fortæl om Manjaro</b>
......@@ -12,11 +12,11 @@ Hvis du er glad for Manjaro, så fortæl andre om det. Skriv en anmeldelse og ud
<b>Deltag i fællesskabet</b>
Manjaro er ikke blot et styresystem, det er også et dynamisk fællesskab af mennesker som nyder at samles om og være aktive i et frit og åbent projekt. Hvad enten du hjælper andre med at løse problemer, får dem til at føle sig velkomne eller du bare mødes med og taler med andre Manjaro-brugere, så anbefaler vi at du deltager i fællesskabet og bidrage til at gøre Manjaro bedre.
Manjaro er ikke blot et styresystem, det er også et dynamisk fællesskab af mennesker som nyder at samles om og være aktive i et frit og åbent projekt. Hvad enten du hjælper andre med at løse problemer, får dem til at føle sig velkomne eller du bare mødes med og taler med andre Manjaro-brugere, så anbefaler vi at du deltager i fællesskabet og bidrager til at gøre Manjaro bedre.
<b>Hjælpe andre</b>
<b>Ved at hjælpe andre</b>
Hvis du har tid til overs, og du er villig til at hjælpe andre med tekniske problemer, så overvej seriøst at deltage i vores fora og/eller vores IRC-kanal og på den måde hjælpe andre Manjaro-brugere med at løse de problemer du kender løsningen på.
Hvis du har tid til overs, og du er villig til at hjælpe andre med tekniske problemer, så overvej at deltage i vores fora og/eller vores IRC-kanal og på den måde hjælpe andre Manjaro-brugere med at løse de problemer du kender løsningen på.
<big>Bidrag til projektet</big>
......@@ -26,12 +26,12 @@ Hvis du er stødt på noget der ikke fungerer korrekt i Manjaro, så fortæl det
<b>Nye ideer</b>
Langt de fleste forbedringer i hver udgivelse, kommer fra fællesskabet. Hvis der er noget du synes der mangler eller noget der kunne være bedre, så fortæl det til os. Hvad enten det er en manglende driver som skal med, et program som skal være del af en standardinstallation eller du har andre ideer til at gøre Manjaro bedre, så vi er altid interesseret i høre om det.
Langt de fleste forbedringer i hver udgivelse, kommer fra fællesskabet. Hvis der er noget du synes der mangler eller noget der kunne være bedre, så fortæl det til os. Hvad enten det er en manglende driver, et program som kunne være del af en standardinstallation eller du har andre ideer til at gøre Manjaro bedre, så vi er altid interesseret i høre om det.
<b>Grafisk arbejde</b>
Hvis du har grafiske evner og er villig til at bidrage med det, så send venligst dine kreationer eller grafisk arbejde til os. Hvad enten det er en simpel baggrund, et sæt ikoner, et startbillede eller endda et nyt logo, så er vi altid interesseret i at høre fra dig om nyt grafisk arbejde.
Hvis du har grafiske evner og er villig til at bidrage med det, så send dit grafisk arbejde til os. Hvad enten det er en simpel baggrund, et sæt ikoner, et startbillede eller endda et nyt logo, så er vi altid interesseret i at høre om nye grafiske arbejder.
<b>Kodning</b>
Det meste af vores udviklingsarbejde laves i QT, C++, Python, HTML5/CSS og BASH. Vi bruger også Git til versionsstyring og PKGBUILD'er til pakning. Hvis du er fortrolig med en eller flere af disse teknologier, så tøv ikke med at kigge på vores kode. Hvis du tror du kan forbedre vores programmer eller skrive nye, så tøv ikke med at foreslå rettelser eller forgrene vores git-repositories.
Det meste af vores udviklingsarbejde laves i QT, C++, Python, HTML5/CSS og BASH. Vi bruger også Git til versionsstyring og PKGBUILD'er til pakning. Hvis du er fortrolig med en eller flere af disse teknologier, så tøv ikke med at kigge på vores kode. Hvis du tror du kan forbedre vores programmer eller skrive nye, så tøv ikke at kopiere vores git projekter, foreslå rettelser eller forbedringer.
<big>Hardwarehåndtering</big>
Manjaro understøtter ikke alene anvendelsen af flere kerner (kan vælges under opstart via "Advanced options"), men giver også adgang til de aller nyeste kerner. Det gøres ved brug af kernemoduler i Manjaros grafiske indstillingshåndtering eller via kommandolinjen med MHWD-kernel-kommandoen (Manjaro hardwareregistrering).
Manjaro leverer altid de aller nyeste kerner og giver desuden mulighed for at have flere kerner installeret og mulighed for frit at vælge en af disse før start af systemet. Vedligeholdelse af kerner findes i Manjaros grafiske indstillingshåndtering eller via kommandolinjen med MHWD-kernel-kommandoen (Manjaro hardwareregistrering).
Disse Manjaro-værktøjer opdaterer automatisk en kerne som er blevet installeret for nyligt, samt moduler som er i brug med din eksisterende kerne. Hvis du f.eks. opdaterede fra kerne 3.18 to 4.1, så vil mhwd-kernel automatisk inkludere kerne 4.1-bygninger og alle alle moduler som bruges af kerne 3.18. Det er da smart!
Disse Manjaro-værktøjer opdaterer automatisk en kerne som er blevet installeret for nyligt, samt moduler som er i brug med din eksisterende kerne. Hvis du f.eks. opdaterede fra kerne 4.14 to 4.19, så vil mhwd-kernel automatisk inkludere alle moduler som bruges af kerne 4.19. Det er da smart!
Du kan konfigurere din hardware gennem hardwareregistrering-modulet, i indstillingshåndteringen eller med MHWD CLI-programmet. Med disse værktøjer kan du f.eks. installere drivere til grafikkort, frie og proprietære.
<big>Få hjælp</big>
Selvom Manjaro er designet til at virke så meget "ud af kassen" som muligt, så kan vi ikke påstå at Manjaro er perfekt. Nogen gange kan noget gå galt. Du har måske spørgsmål og et ønske om at lære mere eller du vil tilpasse noget til din personlige smag. Denne side giver dig et overblik over nogle af de tilgængelige ressourcer du har for at få hjælp.
Selvom Manjaro er designet til at virke bedst muligt fra begyndelsen, så kan vi ikke påstå at Manjaro er perfekt. Nogen gange kan noget gå galt. Du har måske spørgsmål og et ønske om at lære mere eller du vil tilpasse noget til din personlige smag. Denne side giver dig et overblik over nogle af de tilgængelige ressourcer du har for at få hjælp.
<b>Søg på webbet</b>
......@@ -32,11 +32,12 @@ En tredje måde at få hjælp på er ved at sende spørgsmål via e-mail til en
<big>Andre ressourcer</big>
- <a href="https://forum.manjaro.org">Manjaro Forum</a> - Officiel Manjaro Forum (engelsk).
- <a href="http://forum.manjarolinux.de">Manjaro Tyskland</a> - Officiel, support til vores tyske fællesskab.
- <a href="https://aur.archlinux.org">AUR-repository</a> - Ekstra software som ikke findes i de almindelige repositories. Bygges fra kildekode.
- <a href="https://wiki.manjaro.org">Manjaro Wiki</a> - Officiel wiki til Manjaro.
- <a href="http://wiki.archlinux.org">Arch Wiki</a> - Officiel wiki til Arch.
- <a href="http://manjaro.org/irc-channel">IRC Chat</a> - Livesnak og hjælp af brugere, til brugere.
- <a href="http://wiki.archlinux.org">Arch Wiki</a> - Officiel wiki til Arch.
- <a href="https://aur.archlinux.org">AUR-repository</a> - Ekstra software som ikke findes i de almindelige repositories. Bygges fra kildekode.
<big>Forslag</big>
......
<big>Manjaro 17.1</big>
<big>Manjaro 18.0</big>
Vi er glade for at udgive endnu en stabil udgivelse af Manjaro Linux, kaldet Hakoila.
Vi er glade for at præsentere den næste stabile udgave af Manjaro Linux, som vi har givet navnet Illyria.
Xfce-udgaven er fortsat vores flagskib og har fået den fortjente opmærksomhed. Meget få kan tilbyde en så poleret, integreret Xfce-oplevelse. Vi har udsendt denne udgivelse med Xfce 4.12. Vores primære fokus har været på at polerere brugeroplevelsen på skrivebordet og vindueshåndteringen, og på opdatering af komponenter for at få fordel af de nyeste teknologier, såsom skiftet til vores nye Vertex-Maia-tema, temaet som kaldes Maia i vores KDE-udgave.
Xfce er stadig vores primære udgave og den får stadig den største opmærksomhed. Meget få distributioner kan tilbyde den samme tilpasning hvor de mindste detaljer er finpudset så vi har en af de bedste Xfce oplevelser. Med denne udgave af Manjaro bruges Xfce 4.13.
Vores KDE-udgave leverer fortsat et skrivebordsmiljø som er kraftfuldt, modent og funktionsrigt, med et unikt udseende og opførsel, og med goderne fra Manjaro's seneste værktøjer. Vi udsender nu Plasma 5.11-skrivebordet i kombineret med de nyeste KDE-Apps 17.12. Det var en stor opgave at få det hele til at fungere sammen og at få den samme brugeroplevelse som vores KDE4-udgivelser gjorde det førhen.
Vores arbejde har været fokuseret på forbedring af bruger oplevelsen både med skrivebords miljøet og den tilhørende vindues håndtering. Dette er gjort ved at opdatere forskellige komponenter blandt andet et skrivebordstema vi kalder Adapta-Mia. Den nye mulighed der kaldes Display-Profiles eller Skærm-Profiler lader dig oprette og gemme en eller flere profiler for en specifik skærmopsætning. For at gøre det hele lidt bedre bliver profilerne automatisk anvendt når skærmen tilsluttes.
Denne udgivelse bruger 4.14-kernen, så de senest drivere er tilgængelige. I forhold til den sidste udgivelse af installationsmedier er vores værktøjer blevet forbedret og poleret.
Vores KDE udgave er forsat et kraftværk der leverer et modent skrivebord med en overdådighed af tilpasningsmuligheder. KDE har et unikt udseende og workflow og fungerer naturligvis med Manjaros seneste værktøjer. Plasma 5.14 i kombination med de nyeste KDE-Apps 18.08. Der er nu en Skærm-Opsætning widget som er specielt anvendelig ved præsentationer. Skift af primær skærm når skærme tilsluttes eller fjernes er nu endnu lettere. Netværk widget virker igen med SSH VPN tunneller. Lydstyrke widget har fået en indbygget højttaler test. Testen er flyttet fra Phonon indstinger og Plasma vil ved logout advare hvis andre brugere er logget på.
Manjaro-indstillingshåndteringen (MSM) leverer nu en let anvendelig grafisk brugerflade til installation og fjernelse af de mange kerner vi tilbyder. Manjaro's udbud af kerner er fortsat det mest alsidige blandt alle de Linux-distributioner vi kender til. Ved tidspunkts for denne udgivelse var der 9 kerneserier til rådighed direkte fra vores binære softwarekilder, lige fra de modne og bundsolide 3.16-serier til den seneste 4.15-udgivelse. Derudover tilbyder vi to realtidskerneserier. Det brede udbud af kernemuligheder giver bred understøttelse af hardware, hvilket giver dig mest udbytte af dit system, hvad enten det er gammelt eller nyt.
Linux kerne 4.19 LTS er brugt til denne udgave ligesom og i forhold til udgivelses tidspunktet er det de nyeste drivere og programmer der er installeret.
Med Pamac v6.2 er kendte fejl rettet og nye funktioner tilføjet. Følgende funktionaliteter kan forventes:
Manjaro Settings Manager (MSM) har er en brugbar app der gør installation og fjernelse af de forskellige kerner til en smal sag. På udgivelsestidspunktet er det muligt at installeret otte kerner. Dette mulighed gør Manjaro til - så vidt vi ved - den distribution der giver flest muligheder på dette område. Kernerne rangerer for den solide 3.16 til den seneste 4.19 LTS udgivelse. Yderligere har Manjaro tre realtids kerner. En sådan bredde giver alle typer hardware mulighed for at bruge Manjaro og du kan få det meste ud af dit system enten det er gammelt eller nyt.
Med Pamac v7.2 er kendte problemer rettet og nye funktioner tilføjet. Følgende er ny funktionalitet:
- pamac-gtk: tilføjet redigering af PKGBUILD filer
- pamac-cli: tilføjet CLI til pamac, fungerer som apt-get
- pamac-cli: tilføjet redigering af PKGBUILD filer
- pamac-cli: tilføjet kloning funktion
- pamac-cli: build har nu en --no-clone mulighed så der kun bruges lokale filer
- pamac-cli: build uden argumenter prøver at bruge PKGBUILD i den aktuelle mappe
- komplet redesign af brugerflade
- tilføjelse af kategorier-tilstand
- anvendelse af appstream-data
- opdaterede oversættelser og rettelse af andre mindre problemer
Med Manjaro-indstillingshåndteringen har vi rettet kendte problemer og tilføjet nye funktioner. Følgende funktionaliteter kan forventes:
Med Manjaro Hello er nye funktioner tilføjet. Følgende er ny funktionalitet:
- opdaterede udgivelsesnoter til alle understøttede kerner
- rettelse ved opsætning af ntp-ur
- forbedringer af brugerfladen
- du kan vedligeholde programmer foreslået af fællesskabet direkte fra Velkomen billedet ved at bruge muligheden Programmer
- UI forbedringer
- opdaterede oversættelser
Vi håber at du vil nyde denne udgivelse og fortælle os hvad du synes om Hakoila.
Vi håber du vil få god gavn af denne udgivelse. Lad os endelig vide hvad du mener om Illyria.
<big>Manjaro 17.1</big>
<big>Manjaro 18.0</big>
We are happy to publish another stable release of Manjaro Linux, we call Hakoila.
We are happy to publish another stable release of Manjaro Linux, we call Illyria.
The Xfce edition remains our flagship offering and has received the attention it deserves. Few can claim to offer such a polished, integrated and leading-edge Xfce experience. We ship Xfce 4.12 with this release of Manjaro. We mainly focused on polishing the user experience on the desktop and window manager, and on updating some components to take advantage of newly available technologies such as switching to a new Vertex-Maia theme, we already using known as Maia for our KDE edition.
The Xfce edition remains our flagship offering and has received the attention it deserves. Few can claim to offer such a polished, integrated and leading-edge Xfce experience. We ship Xfce 4.13 with this release of Manjaro.
Our KDE edition continues to deliver this powerful, mature and feature-rich desktop environment with a unique look-and-feel, and with the perks of Manjaro's latest tools. We ship now Plasma 5.11 desktop in combination with the latest KDE-Apps 17.12. It was a huge step to get it all playing together smoothly and to give the user experience the same feeling as our KDE4 editions of the past.
We mainly focused on polishing the user experience on the desktop and window manager, and on updating some components to take advantage of newly available technologies such as switching to a new theme we call Adapta-Maia. The new feature Display-Profiles allows you to store one or more profiles for a particular display configuration that you may be using. To make the deal a little sweeter we implemented auto-applying of profiles when new displays are connected.
Kernel 4.14 is used for this release, such as the latest drivers available to date. Relative to the last installation media release, our tools have been improved and polished.
Our KDE edition continues to deliver this powerful, mature and feature-rich desktop environment with a unique look-and-feel, and with the perks of Manjaro's latest tools. We ship now Plasma 5.14 desktop in combination with the latest KDE-Apps 18.08. There's a new Display Configuration widget for screen management which is useful for presentations. Switching primary monitor when plugging in or unplugging monitors is now smoother. The Network widget now works for SSH VPN tunnels again. The Audio Volume widget now has a built in speaker test feature moved from Phonon settings and Plasma now warns on logout when other users are logged in.
The Manjaro Settings Manager (MSM) now provides an easy-to-use graphical interface for installing and removing the many series of kernels we offer. Manjaro's selection of readily available kernels remains the most extensive of all Linux distribution we know of. At the time of this release, nine kernel-series are available directly from our binary repositories, ranging from the mature &amp; rock-solid 3.16 series to the latest 4.15 release. Additionally we offer two realtime kernel series. Such a wide array of available kernel options results in extensive hardware support, getting the most out of your system for you, be it old or new.
Kernel 4.19 LTS is used for this release, such as the latest drivers available to date. Relative to the last installation media release, our tools have been improved and polished.
With Pamac v6.2 we fixed known issues and added new functions. Followed features you can expect:
The Manjaro Settings Manager (MSM) now provides an easy-to-use graphical interface for installing and removing the many series of kernels we offer. Manjaro's selection of readily available kernels remains the most extensive of all Linux distribution we know of. At the time of this release, eight kernel-series are available directly from our binary repositories, ranging from the mature &amp; rock-solid 3.16 series to the latest 4.19 release. Additionally we offer three realtime kernel series. Such a wide array of available kernel options results in extensive hardware support, getting the most out of your system for you, be it old or new.
- complete redesign of UI
- added categories mode
- usage of appstream data
- updated translations and fixed other small issues
With Pamac v7.2 we fixed known issues and added new functions. Followed features you can expect:
With Manjaro Settings Manager we fixed known issues and added new functions. Followed features you can expect:
- pamac-gtk: add edit build files support
- pamac-cli: add edit build files support
- pamac-cli: add clone action
- pamac-cli: build action now has an --no-clone option to only use local build files
- pamac-cli: build action without argument now tries to build from the PKGBUILD in the current dir
- pamac-cli: added a CLI mode to pamac, which acts similar to apt-get
- updated release notes for all supported kernels
- fixed with ntp clock setup
With Manjaro Hello we added new functions. Followed features you can expect:
- you can now maintain suggested packages by the community directly in the welcome screen under the applications option
- UI enhancements
- updated translations
We hope you enjoy this release and let us know what you think of Hakoila.
We hope you enjoy this release and let us know what you think of Illyria.
<big>Manjaro 17.1</big>
<big>Manjaro 18.0</big>
Nous sommes heureux de publier une autre version stable de Manjaro Linux, que nous appelons Hakoila.
Nous sommes heureux de publier une nouvelle version stable de Manjaro Linux, nous l'avons appelé Illyria
L'édition Xfce reste notre offre phare et a reçu l'attention qu'elle mérite. Peu de gens peuvent prétendre offrir une expérience Xfce aussi polie, intégrée et avant-gardiste. Nous expédions Xfce 4.12 avec cette version de Manjaro. Nous nous sommes concentrés principalement sur l'amélioration de l'expérience utilisateur sur le bureau et le gestionnaire de fenêtres, et sur la mise à jour de certains composants pour profiter des nouvelles technologies disponibles, comme le passage à un nouveau thème Vertex-Maia.
L'édition avec Xfce reste notre version principale et a reçu l'attention qu'elle mérite. Peu de gens peuvent se vanter d'offrir une expérience Xfce aussi raffinée, intégrée et à la pointe de la technologie. Nous offrons Xfce 4.13 avec cette publication de Manjaro.
Notre édition de KDE continue d'offrir cet environnement de bureau puissant, mature et riche en fonctionnalités avec un aspect unique et avec les avantages des derniers outils de Manjaro. Nous livrons maintenant Plasma 5.11 desktop en combinaison avec les dernières KDE-Apps 17.12. Ce fut un grand pas en avant pour que tout se passe harmonieusement et que l'expérience de l'utilisateur soit la même que celle de nos éditions KDE4 du passé.
Nous nous sommes principalement concentrés sur le perfectionnement de l'expérience utilisateur pour le bureau et le gestionnaire de fenêtres, et sur la mise à jour de certains composants pour tirer parti des nouvelles technologies disponibles, comme le passage à un nouveau thème Adapta-Maia. La nouvelle fonctionnalité Display-Profiles vous permet de stocker un ou plusieurs profils d'affichage que vous pourriez utiliser. Pour adoucir l'expérience, nous avons ajouté l'application automatique des profils quand de nouveaux écrans sont connectés.
Le noyau 4.14 est utilisé pour cette version, comme les derniers pilotes disponibles à ce jour. Par rapport à la dernière version des médias d'installation, nos outils ont été améliorés et polis.
Notre édition KDE continue d'offrir cet environnement de bureau puissant, mature et riche en fonctionnalités avec un aspect unique, et avec les avantages des derniers outils Manjaro. Nous proposons maintenant le bureau Plasma 5.14 avec la dernière version des KDE-Apps 18.08. Il y a un nouveau widget de configuration d'affichage pour la gestion d'écran qui est utile pour les présentations. La commutation du moniteur principal lors du branchement ou du débranchement des moniteurs est maintenant plus fluide. Le widget réseau fonctionne à nouveau pour les tunnels VPN SSH. Le widget Volume audio dispose désormais d'une fonction de test de haut-parleur intégrée déplacée depuis les paramètres de Phonon et Plasma et avertit désormais de la déconnexion lorsque d'autres utilisateurs sont connectés.
Le Gestionnaire de paramètres Manjaro (MSM) fournit maintenant une interface graphique facile à utiliser pour installer et supprimer les nombreuses séries de noyaux que nous offrons. La sélection par Manjaro de noyaux facilement disponibles reste la plus vaste de toutes les distributions de Linux que nous connaissons. Au moment de cette publication, neuf séries de noyaux sont disponibles directement à partir de nos dépôts binaires, allant de la maturité de la série solide 3.16 à la dernière version 4.15. De plus, nous offrons deux séries de noyaux en temps réel. Un tel éventail d'options de noyau disponibles résulte en un support matériel étendu, tirant le meilleur parti de votre système pour vous, qu'il soit ancien ou nouveau.
Le noyau 4.19 LTS est utilisé pour cette version, comme les derniers pilotes disponibles à ce jour. Depuis notre dernier média d'installation, nos outils ont été améliorés et polis.
Avec Pamac v6.2, nous avons corrigé les problèmes connus et ajouté de nouvelles fonctions tels que :
Le gestionnaire de paramètres Manjaro (MSM) fournit maintenant une interface graphique facile à utiliser pour installer et supprimer les nombreuses séries de noyaux que nous proposons. La sélection de noyaux facilement disponibles de Manjaro reste la plus complète de toutes les distributions Linux à notre connaissance. À la publication de cette version, huit séries de noyaux sont disponibles directement depuis nos dépôts binaires, allant du mature et solide 3.16 à la dernière version 4.19. De plus, nous proposons trois séries de noyaux en temps réel. Un tel éventail d'options de noyaux disponibles se traduit par un support matériel étendu, vous permettant de tirer le meilleur parti de votre système, qu'il soit ancien ou nouveau.
- redesign complet
- ajout de catégories
- utilisation des données appstream
- mises à jour des traductions et d'autres petites corrections
Avec Pamac v7.2 nous avons corrigé des problèmes connus et ajouté de nouvelles fonctions. Les caractéristiques suivantes auxquelles vous pouvez vous attendre :
Avec Manjaro Settings Manager, nous avons corrigé les problèmes connus et ajouté de nouvelles fonctions tels que :
- pamac-gtk: ajout de l'édition des fichiers de construction
- pamac-cli: ajout de l'édition des fichiers de construction
- pamac-cli: ajout d'une fonction clone
- pamac-cli: la fonction build a maintenant une option --no-clone pour n'utiliser que des fichiers locaux
- pamac-cli: compiler sans argument essaye maintenant de construire avec le PKGBUILD dans le répertoire courant
- pamac-cli: ajout d'un mode ligne de commande à pamac, agissant de manière comparable à apt-get
- mises à jour des notes de version pour tous les noyaux supportés
- amélioration des paramètres d'horloge ntp
- améliorations de l'interface
- traductions mises à jour
Avec Manjaro Hello, nous avons ajouté de nouvelles fonctions. Les caractéristiques suivantes auxquelles vous pouvez vous attendre :
- vous pouvez maintenir des paquets suggérés par la communauté directement dans l'écran d'accueil via l'option applications
- améliorations de l'interface utilisateur
- traductions améliorées
Nous espérons que vous appréciez cette version et que vous nous direz ce que vous pensez d'Illyria.
Nous espérons que vous apprécierez cette version et laissez-nous savoir ce que vous pensez de Hakoila.
<big>Manjaro 17.1</big>
<big>Manjaro 18.0</big>
Örülünk, hogy eljutottunk a Manjaro következő kiadásáig, amely a Hakoila kódnevet kapta.
We are happy to publish another stable release of Manjaro Linux, we call Illyria.
Az Xfce kiadás továbbra is marad a zászlóshajóink között, és megkapta a neki járó figyelmet. Kevesen biztosítanak ennyire csiszolt, és naprakész Xfce tapasztalatot. A Manjaro ezen kiadásával az Xfce 4.12-es verzióját szállítjuk. Leginkább az asztal és az ablakkezelő felhasználói tapasztalatának csiszolására fókuszáltunk, és néhány komponens frissítésére, hogy az újonnan elérhető megoldásokból a lehető legtöbbet tudják kihozni, például az új Vertex-Maia témára való váltás.
The Xfce edition remains our flagship offering and has received the attention it deserves. Few can claim to offer such a polished, integrated and leading-edge Xfce experience. We ship Xfce 4.13 with this release of Manjaro.
A KDE változat továbbra is biztosítja ezt az érett, nagy tudású környezetet, egyedi megjelenéssel, és a Manjaro legújabb ezközeivel. Ebben a kiadásban a Plasma 5.11 asztalt, és a KDE-Apps 17.12-t szállítjuk. Nagy munka volt, hogy minden simán működjön, és ugyanazt a felhasználói élményt nyújtsa, mint a régebbi KDE4 kiadások.
We mainly focused on polishing the user experience on the desktop and window manager, and on updating some components to take advantage of newly available technologies such as switching to a new theme we call Adapta-Maia. The new feature Display-Profiles allows you to store one or more profiles for a particular display configuration that you may be using. To make the deal a little sweeter we implemented auto-applying of profiles when new displays are connected.
A 4.14-es verziójú kernelt, valamint a legújabb drivereket szállítjuk ebben a kiadásban. Az eddigi kiadásokhoz képest az ezközeink sokat fejlődtek és csiszolódtak.
Our KDE edition continues to deliver this powerful, mature and feature-rich desktop environment with a unique look-and-feel, and with the perks of Manjaro's latest tools. We ship now Plasma 5.14 desktop in combination with the latest KDE-Apps 18.08. There's a new Display Configuration widget for screen management which is useful for presentations. Switching primary monitor when plugging in or unplugging monitors is now smoother. The Network widget now works for SSH VPN tunnels again. The Audio Volume widget now has a built in speaker test feature moved from Phonon settings and Plasma now warns on logout when other users are logged in.
A Manjaro Settings Manager (MSM) egy felhasználóbarát felületet biztosít az általunk szállított kernelek telepítésére, vagy eltávolítására. A Manjaro kernel kínálata továbbra is a legszélesebb az általunk ismert Linux disztribúciók közül. A kiadás időpontjában kilenc kernel verzió érhető el, a betonstabil 3.16-es verziótól a 4.15-es kiadásig. Ráadásul valós idejű (real time) kerneleket is biztosítunk. A kernel opciók nagy mennyisége széles hardver támogatást biztosít, a legtöbbet kihozva a gépedből, legyen az új, vagy régi.
Kernel 4.19 LTS is used for this release, such as the latest drivers available to date. Relative to the last installation media release, our tools have been improved and polished.
A Pamac v6.2-al fixáltunk több ismert hibát, valamint új funkciókat adtunk hozzá:
The Manjaro Settings Manager (MSM) now provides an easy-to-use graphical interface for installing and removing the many series of kernels we offer. Manjaro's selection of readily available kernels remains the most extensive of all Linux distribution we know of. At the time of this release, eight kernel-series are available directly from our binary repositories, ranging from the mature &amp; rock-solid 3.16 series to the latest 4.19 release. Additionally we offer three realtime kernel series. Such a wide array of available kernel options results in extensive hardware support, getting the most out of your system for you, be it old or new.
- complete redesign of UI
- added categories mode
- usage of appstream data
- fordítások frissítése, és több kisebb probléma javítása
With Pamac v7.2 we fixed known issues and added new functions. Followed features you can expect:
A Manjaro Settings Managerben is fixáltuk az ismert hibákat, és új funkciókat adtunk hozzá:
- pamac-gtk: add edit build files support
- pamac-cli: add edit build files support
- pamac-cli: add clone action
- pamac-cli: build action now has an --no-clone option to only use local build files
- pamac-cli: build action without argument now tries to build from the PKGBUILD in the current dir
- pamac-cli: added a CLI mode to pamac, which acts similar to apt-get
- updated release notes for all supported kernels
- fixed with ntp clock setup
With Manjaro Hello we added new functions. Followed features you can expect:
- you can now maintain suggested packages by the community directly in the welcome screen under the applications option
- UI enhancements
- fordítások frissítése
- updated translations
Reméljük, élvezni fogod ennek a kiadásnak a használatát, és kérünk, oszd meg velünk, hogy milyennek látod a Manjaro-t.
We hope you enjoy this release and let us know what you think of Illyria.
......@@ -33,7 +33,7 @@ Outra maneira de obter ajuda é enviar e-mail perguntas para Manjaro mailing lis
<big>Outros recursos</big>
- <a href="http://forum.manjarolinux.de">Manjaro Germany</a> - Oficial, apoio para a nossa comunidade alemã.
- <a href="https://aur.archlinux.org">AUR Repository</a> - Software extra não nos repositórios normais, construído a partir da fonte.
- <a href="https://aur.archlinux.org">AUR Repository</a> - Software extra não disponível nos repositórios normais, construído a partir da fonte.
- <a href="https://wiki.manjaro.org">Manjaro Wiki</a> - Oficial wiki para Manjaro.
- <a href="http://wiki.archlinux.org">Arch Wiki</a> - Oficial wiki para Arch.
- <a href="http://manjaro.org/irc-channel">IRC Chat</a> - Conversa ao vivo e ajuda por usuários para usuários.
......
<big>Manjaro 17.1</big>
<big>Manjaro 18.0</big>
Estamos felizes em publicar outro lançamento estável do Manjaro Linux, chamamos Hakoila.
Estamos felizes em publicar outro lançamento estável do Manjaro Linux, que chamamos de Illyria.
A edição Xfce continua a ser a nossa oferta emblemática e recebeu a atenção que merece. Poucos podem alegar oferecer uma experiência tão polida, integrada e de ponta Xfce. Nós enviamos Xfce 4.12 com este lançamento de Manjaro. Nós nos concentramos principalmente em polir a experiência do usuário no desktop e no gerenciador de janelas e em atualizar alguns componentes para aproveitar as novas tecnologias disponíveis, como a mudança para um novo tema Vertex-Maia, que já usamos conhecido como Maia para nossa edição do KDE.
A edição Xfce continua sendo nossa oferta principal e recebeu a atenção que merece. Poucos podem alegar oferecer uma experiência Xfce tão polida, integrada e de ponta. Nós enviamos o Xfce 4.13 com este lançamento do Manjaro.
Nossa edição do KDE continua a oferecer este ambiente de desktop poderoso, maduro e rico em recursos, com um visual único e com as vantagens das ferramentas mais recentes do Manjaro. Nós enviamos agora Plasma 5.11 desktop em combinação com o mais recente KDE-Apps 17.12. Foi um passo enorme para que tudo funcionasse bem e para dar ao usuário a mesma sensação que as nossas edições KDE4 do passado.
Focamos principalmente no aprimoramento da experiência do usuário no desktop e no gerenciador de janelas e na atualização de alguns componentes para aproveitar as novas tecnologias disponíveis, como a mudança para um novo tema que chamamos de Matcha. O novo recurso Display-Profiles permite que você armazene um ou mais perfis para uma determinada configuração de exibição que você pode estar usando. Para tornar o negócio um pouco mais doce, implementamos a aplicação automática de perfis quando novos monitores são conectados.
O Kernel 4.14 é usado para esta versão, como os drivers mais recentes disponíveis até o momento. Em relação à última versão da mídia de instalação, nossas ferramentas foram aprimoradas e polidas.
Nossa edição do KDE continua a oferecer esse poderoso, maduro e rico ambiente de desktop com uma aparência única e com as vantagens das ferramentas mais recentes do Manjaro. Nós enviamos agora o desktop Plasma 5.14 em combinação com o mais recente KDE-Apps 18.08. Há um novo widget Configuração de exibição para gerenciamento de tela, que é útil para apresentações. Alternar o monitor principal ao conectar ou desconectar os monitores agora é mais suave. O widget de rede agora funciona novamente para túneis de SSH VPN. O widget Volume de áudio agora possui um recurso de teste de alto-falante embutido movido das configurações do Phonon e o Plasma agora avisa quando você faz logout quando outros usuários estão conectados.
O Manjaro Settings Manager (MSM) agora oferece uma interface gráfica fácil de usar para instalar e remover as muitas séries de kernels que oferecemos. A seleção de Manjaro's de kernels prontamente disponíveis continua sendo a mais extensa de todas as distribuições Linux que conhecemos. No momento desta versão, nove kernel-séries estão disponíveis diretamente de nossos repositórios binários, que vão desde o maduro e sólido 3.16 série para a última versão 4.15. Além disso, oferecemos duas séries de kernel em tempo real. Essa ampla variedade de opções de kernel disponíveis resulta em um extenso suporte de hardware, tirando o máximo proveito do seu sistema para você, seja ele antigo ou novo.
O kernel 4.19 LTS é usado para esta versão, como os drivers mais recentes disponíveis até o momento. Em relação à última versão de mídia de instalação, nossas ferramentas foram aprimoradas e aprimoradas.
Com Pamac v6.2 corrigimos problemas conhecidos e adicionamos novas funções. Recursos seguidos que você pode esperar:
O Manjaro Settings Manager (MSM) agora fornece uma interface gráfica fácil de usar para instalar e remover as muitas séries de kernels que oferecemos. A seleção de kernels prontamente disponíveis do Manjaro continua sendo a mais extensa de toda a distribuição Linux que conhecemos. No momento deste lançamento, oito séries de kernel estão disponíveis diretamente de nossos repositórios binários, desde o diretório maduro e série rock-solid 3.16 para a última versão 4.19. Além disso, oferecemos três séries de kernel em tempo real. Um vasto leque de opções de kernel disponíveis resulta em extenso suporte de hardware, obtendo o máximo do seu sistema para você, seja ele antigo ou novo.
- complete redesign of UI
- added categories mode
- usage of appstream data
- traduções atualizadas e outras pequenas questões fixas
Com o Pamac v7.2 corrigimos problemas conhecidos e adicionamos novas funções. Recursos seguidos que você pode esperar:
Com o Manjaro Settings Manager resolvemos problemas conhecidos e adicionamos novas funções. Recursos seguidos que você pode esperar:
    - pamac-gtk: adicionar suporte para editar arquivos de compilação
    - pamac-cli: adicionar suporte para editar arquivos de compilação
    - pamac-cli: adicionar ação clone
    - pamac-cli: build action agora tem uma opção --no-clone para usar somente arquivos de compilação locais
    - pamac-cli: construção de ação sem argumento agora tenta construir a partir do PKGBUILD no diretório atual
    - pamac-cli: adicionou um modo CLI ao pamac, que age de forma semelhante ao apt-get
- updated release notes for all supported kernels
- fixed with ntp clock setup
- UI enhancements
- traduções atualizadas
Com o Manjaro Hello, adicionamos novas funções. Recursos seguidos que você pode esperar:
Esperamos que você goste desta versão e deixe-nos saber o que você acha de Hakoila.
    - agora você pode manter os pacotes sugeridos pela comunidade diretamente na tela de boas vindas na opção de aplicativos
    - Melhorias na interface do usuário
    - traduções atualizadas
Esperamos que você aproveite este lançamento e nos diga o que você acha da Illyria.
<big>Obrigado pelo seu apoio</big>
O Manjaro Linux recebe um grande apoio de sua comunidade de usuários e gostaríamos de agradecer a todos e cada contribuinte por participar. Estamos crescendo a um ritmo constante e nossa distribuição está melhorando a cada dia graças a você.
É muito fácil fazer a diferença. Dependendo do seu conjunto de habilidades, sua disponibilidade você pode ajudar Manjaro em uma ou mais das seguintes maneiras:
<big>Suporte e Promoção</big>
<b>Divulgando a palavra</b>
Se você gosta de Manjaro, que as pessoas saibam. Escreva um comentário e publicá-lo em distrowatch.com. Fale sobre isso com seus amigos e as pessoas ao seu redor.
<b>Aderir à Comunidade</b>
Manjaro não é apenas um sistema operacional, é também uma comunidade dinâmica de pessoas que gostam, se reúnem e interagem com um projeto livre e aberto. Quer se trate de ajudar os outros a resolver os problemas, fazendo-os sentir-se bem-vindo, ou simplesmente por conhecer e conversar com outros usuários Manjaro, recomendamos que você se juntar à comunidade e participar em fazer Manjaro melhor.
<b>Ajudar os outros</b>
Se você tem algum tempo livre e está disposto a ajudar outros usuários com problemas técnicos, você deve considerar seriamente a leitura de fóruns e/ou se juntar ao canal IRC e ajudar outros usuários Manjaro a resolver os problemas que você sabe como corrigir.
<big>Contribuições do projeto</big>
<b>Relatórios de bugs</b>
Se você notou algo que não funciona corretamente enquanto estiver usando Manjaro, avise-nos. O problema que você descobriu é susceptível de afetar outros também; Quanto mais cedo soubermos disso, mais cedo seremos capazes de corrigi-lo.
<b>Novas ideias</b>
A grande maioria das melhorias incluídas em cada versão vem da comunidade. Se há algo que você acha que está faltando ou que poderia ser feito melhor, por favor nos avise. Se é a inclusão de um driver de hardware ausente, ou um aplicativo de software que deve fazer parte de uma instalação de estoque, ou se você tem outras idéias sobre como fazer Manjaro melhor, estamos sempre interessados ​​em ouvi-los.
<b>Obra de arte</b>
Se você é talentoso em design gráfico e está disposto a contribuir para o projeto, envie-nos suas criações e obras de arte. Quer se trate de um simples papel de parede, um conjunto de ícones, uma tela de abertura, ou mesmo um novo logotipo, estamos sempre interessados ​​em ouvir de você sobre novas obras de arte.
<b>Código</b>
A maior parte do nosso desenvolvimento é feito em QT, C++, Python, HTML5/CSS e BASH. Nós também usamos Git para controle de versão e PKGBUILDs para empacotar. Se você está confortável com essas tecnologias, não hesite em dar uma olhada no código. Se você acha que pode melhorar nossos aplicativos ou escrever novos, não hesite em sugerir patches ou fork nossos repositórios git.
<big>Manuseio de hardware</big>
Manjaro não só suporta o uso de vários kernels (selecionável a partir das opções avançadas na tela de inicialização), mas também fornece acesso aos mais recentes kernels de bordos de sangramento também. Isso pode ser feito através do uso do módulo Kernel no Gerenciador de Configurações gráficas do Manjaro ou através da linha de comando usando o comando MHWD-kernel (Manjaro Hardware Detection).
Essas ferramentas Manjaro atualizarão automaticamente um kernel recém-instalado juntamente com todos os módulos atualmente em uso com o kernel existente. Por exemplo, se você atualizar do kernel 3.18 para 4.1, o mhwd-kernel automaticamente incluiria as compilações do kernel 4.1 e todos os módulos usados ​​com o kernel 3.18. Que tal isso!
Você pode configurar seu hardware através do módulo de Detecção de Hardware no Gerenciador de Configurações ou, alternativamente, com o aplicativo cli do MHWD. Com essas ferramentas você pode instalar, por exemplo, drivers gráficos, gratuitos e proprietários.
<big>Conseguindo ajuda</big>
Embora Manjaro é projetado para trabalhar tanto quanto possível, nós não afirmamos que é perfeito. Pode haver momentos em que as coisas dão errado, você pode ter perguntas e um desejo de aprender mais ou apenas deseja personalizá-lo para se adequar ao seu gosto. Esta página fornece detalhes de alguns recursos disponíveis para ajudá-lo!
<b>Pesquise na internet</b>
Talvez o primeiro lugar para procurar ajuda genérica do Linux seja usando seu mecanismo de busca favorito. Basta incluir palavras como 'Linux', 'Manjaro' ou 'Arch' em sua consulta de pesquisa.
Como Manjaro é baseado em Arch Linux, guias e dicas projetadas para Arch geralmente se aplicam a Manjaro também.
<b>Olhe nos fóruns</b>
Para ajuda específica com Manjaro temos um fórum on-line dedicado onde você pode procurar por tópicos, ou criar um você mesmo! Este é provavelmente o melhor lugar para ir para a colaboração, discussão e assistência. Peça ajuda, coloque seus pensamentos ou esboce algumas sugestões. Não seja tímido!
O Fórum Manjaro está dividido em sub-fóruns para diferentes tópicos e ambientes, por favor, poste a sua consulta no local apropriado!
<b>Junte-se a nós no IRC (Internet Relay Chat)</b>
Outra opção é juntar-se a nós no IRC, juntando-se ao nosso canal #manjaro nos servidores chat.freenode.net.
<b>Inscreva-se em uma lista de discussão</b>
Outra maneira de obter ajuda é enviar e-mail perguntas para Manjaro mailing list (você também pode pesquisar o histórico de discussões anteriores). Simplesmente inscreva-se na lista que preferir e siga as instruções. Há uma lista dedicada a vários tópicos, basta dar uma olhada!
<big>Outros recursos</big>
- <a href="http://forum.manjarolinux.de">Manjaro Germany</a> - Oficial, apoio para a nossa comunidade alemã.
- <a href="https://aur.archlinux.org">AUR Repository</a> - Software extra não disponível nos repositórios normais, construído a partir da fonte.
- <a href="https://wiki.manjaro.org">Manjaro Wiki</a> - Oficial wiki para Manjaro.
- <a href="http://wiki.archlinux.org">Arch Wiki</a> - Oficial wiki para Arch.
- <a href="http://manjaro.org/irc-channel">IRC Chat</a> - Conversa ao vivo e ajuda por usuários para usuários.
<big>Sugestões</big>
Tem uma sugestão sobre como podemos fazer Manjaro melhor? Encontrou algo que você deseja incluir, ou quer ajudar? Por favor, deixe-nos saber, por postar sua sugestão no fórum ou cair no IRC.
Obrigado!
Esperamos que você goste de usar Manjaro!
<big>Manjaro 18.0</big>
Estamos felizes em publicar outro lançamento estável do Manjaro Linux, que chamamos de Illyria.
A edição Xfce continua sendo nossa oferta principal e recebeu a atenção que merece. Poucos podem alegar oferecer uma experiência Xfce tão polida, integrada e de ponta. Nós enviamos o Xfce 4.13 com este lançamento do Manjaro.
Focamos principalmente no aprimoramento da experiência do usuário no desktop e no gerenciador de janelas e na atualização de alguns componentes para aproveitar as novas tecnologias disponíveis, como a mudança para um novo tema que chamamos de Matcha. O novo recurso Display-Profiles permite que você armazene um ou mais perfis para uma determinada configuração de exibição que você pode estar usando. Para tornar o negócio um pouco mais doce, implementamos a aplicação automática de perfis quando novos monitores são conectados.
Nossa edição do KDE continua a oferecer esse poderoso, maduro e rico ambiente de desktop com uma aparência única e com as vantagens das ferramentas mais recentes do Manjaro. Nós enviamos agora o desktop Plasma 5.14 em combinação com o mais recente KDE-Apps 18.08. Há um novo widget Configuração de exibição para gerenciamento de tela, que é útil para apresentações. Alternar o monitor principal ao conectar ou desconectar os monitores agora é mais suave. O widget de rede agora funciona novamente para túneis de SSH VPN. O widget Volume de áudio agora possui um recurso de teste de alto-falante embutido movido das configurações do Phonon e o Plasma agora avisa quando você faz logout quando outros usuários estão conectados.
O kernel 4.19 LTS é usado para esta versão, como os drivers mais recentes disponíveis até o momento. Em relação à última versão de mídia de instalação, nossas ferramentas foram aprimoradas e aprimoradas.
O Manjaro Settings Manager (MSM) agora fornece uma interface gráfica fácil de usar para instalar e remover as muitas séries de kernels que oferecemos. A seleção de kernels prontamente disponíveis do Manjaro continua sendo a mais extensa de toda a distribuição Linux que conhecemos. No momento deste lançamento, oito séries de kernel estão disponíveis diretamente de nossos repositórios binários, desde o diretório maduro e série rock-solid 3.16 para a última versão 4.19. Além disso, oferecemos três séries de kernel em tempo real. Um vasto leque de opções de kernel disponíveis resulta em extenso suporte de hardware, obtendo o máximo do seu sistema para você, seja ele antigo ou novo.
Com o Pamac v7.2 corrigimos problemas conhecidos e adicionamos novas funções. Recursos seguidos que você pode esperar:
    - pamac-gtk: adicionar suporte para editar arquivos de compilação
    - pamac-cli: adicionar suporte para editar arquivos de compilação
    - pamac-cli: adicionar ação clone
    - pamac-cli: build action agora tem uma opção --no-clone para usar somente arquivos de compilação locais
    - pamac-cli: construção de ação sem argumento agora tenta construir a partir do PKGBUILD no diretório atual
    - pamac-cli: adicionou um modo CLI ao pamac, que age de forma semelhante ao apt-get
Com o Manjaro Hello, adicionamos novas funções. Recursos seguidos que você pode esperar:
    - agora você pode manter os pacotes sugeridos pela comunidade diretamente na tela de boas vindas na opção de aplicativos
    - Melhorias na interface do usuário
    - traduções atualizadas
Esperamos que você aproveite este lançamento e nos diga o que você acha da Illyria.
This diff is collapsed.
......@@ -9,13 +9,6 @@
"logo_path": "/usr/share/icons/hicolor/64x64/apps/manjaro.png",
"save_path": "~/.config/manjaro-hello.json",
"ui_path": "/usr/share/manjaro-hello/ui/manjaro-hello.glade",
"data_set": "default",
"user_path": "~/.config",
"data_sets": [
"default",
"advanced"
],
"url": "https://gitlab.manjaro.org/fhdk/application-utility/raw/master",
"urls": {
"development": "https://gitlab.manjaro.org",
"chat": "https://kiwiirc.com/client/irc.freenode.net/?nick=manjaro-web|?#manjaro",
......
......@@ -7,6 +7,7 @@ Name=Manjaro Hello
Exec=/usr/bin/manjaro-hello
Icon=manjaro
Comment=A tool providing access to documentation and support for new Manjaro users.
Comment[de]=En app med adgang til dokumentation og support for nye Manjaro brugere.
Comment[de]=Ein Tool für schnellen Zugriff auf Support und Dokumentation für neue Manjaro-Nutzer.
Comment[es]=Una herramienta que provee acceso a la documentación y soporte para nuevos usuarios de Manjaro.
Comment[fr]=Outil d'accès à la documentation et support aux nouveaux utilisateurs de Manjaro.
......
# Translation of Manjaro-Hello.
# Copyright (C) 2016-2017 Manjaro Developers <manjaro-dev@manjaro.org>
# This file is distributed under the same license as the Manjaro-Hello package.
# Hugo Posnic <huluti@manjaro.org>, 2016-2017.
#
msgid ""
msgstr ""
"Project-Id-Version: Manjaro-Hello\n"
"Report-Msgid-Bugs-To: \n"
"POT-Creation-Date: 2017-03-04 10:28+0100\n"
"PO-Revision-Date: 2017-10-07 19:09+0100\n"
"Language-Team: Amharic (https://www.transifex.com/manjarolinux/teams/70274/am/)\n"
"MIME-Version: 1.0\n"
"Content-Type: text/plain; charset=UTF-8\n"
"Content-Transfer-Encoding: 8bit\n"
"Language: am\n"
"Plural-Forms: nplurals=2; plural=(n > 1);\n"
#: ui/manjaro-hello.glade:55
msgid "Welcome to Manjaro!"
msgstr ""
#: ui/manjaro-hello.glade:71
msgid ""
"Thank you for joining our community!\n"
"\n"
"We, the Manjaro Developers, hope that you will enjoy using Manjaro as much as we enjoy building it. The links below will help you get started with your new operating system. So enjoy the experience, and don't hesitate to send us your feedback."
msgstr ""
#: ui/manjaro-hello.glade:89
msgid "DOCUMENTATION"
msgstr ""
#: ui/manjaro-hello.glade:103
msgid "SUPPORT"
msgstr ""
#: ui/manjaro-hello.glade:117
msgid "PROJECT"
msgstr ""
#: ui/manjaro-hello.glade:129
msgid "Read me"
msgstr ""
#: ui/manjaro-hello.glade:143
msgid "Release info"
msgstr ""
#: ui/manjaro-hello.glade:158
msgid "Wiki"
msgstr ""
#: ui/manjaro-hello.glade:163 ui/manjaro-hello.glade:194
#: ui/manjaro-hello.glade:211 ui/manjaro-hello.glade:228
#: ui/manjaro-hello.glade:245 ui/manjaro-hello.glade:262
msgid "Web resource"
msgstr ""
#: ui/manjaro-hello.glade:175
msgid "Get involved"
msgstr ""
#: ui/manjaro-hello.glade:189
msgid "Forums"
msgstr ""
#: ui/manjaro-hello.glade:206
msgid "Chat room"
msgstr ""
#: ui/manjaro-hello.glade:223
msgid "Mailling lists"
msgstr ""
#: ui/manjaro-hello.glade:240
msgid "Development"
msgstr ""
#: ui/manjaro-hello.glade:257
msgid "Donate"
msgstr ""
#: ui/manjaro-hello.glade:376
msgid "Launch at start"
msgstr ""
#: ui/manjaro-hello.glade:407
msgid "INSTALLATION"
msgstr ""
#: ui/manjaro-hello.glade:419
msgid "Launch installer"
msgstr ""
#: ui/manjaro-hello.glade:462
msgid "Home"
msgstr ""
#: ui/manjaro-hello.glade:530 ui/manjaro-hello.glade:544
msgid "About"
msgstr ""
#: ui/manjaro-hello.glade:549
msgid "Welcome screen for Manjaro"
msgstr ""
#: src/manjaro_hello.py:212
msgid "Can't load page."
msgstr ""
# Translation of Manjaro-Hello.
# Copyright (C) 2016-2017 Manjaro Developers <manjaro-dev@manjaro.org>
# This file is distributed under the same license as the Manjaro-Hello package.
# Hugo Posnic <huluti@manjaro.org>, 2016-2017.
#
# Translators:
# samson <sambelet@yahoo.com>, 2018
msgid ""
msgstr ""
"Project-Id-Version: Manjaro-Hello\n"
"Report-Msgid-Bugs-To: \n"
"POT-Creation-Date: 2017-03-04 10:28+0100\n"
"PO-Revision-Date: 2017-10-07 19:09+0100\n"
"Last-Translator: samson <sambelet@yahoo.com>, 2018\n"
"Language-Team: Amharic (Ethiopia) (https://www.transifex.com/manjarolinux/teams/70274/am_ET/)\n"
"MIME-Version: 1.0\n"
"Content-Type: text/plain; charset=UTF-8\n"
"Content-Transfer-Encoding: 8bit\n"
"Language: am_ET\n"
"Plural-Forms: nplurals=2; plural=(n != 1);\n"
#: ui/manjaro-hello.glade:55
msgid "Welcome to Manjaro!"